Gelukkig nieuwjaar!

Het is eigenlijk bizar hoe mensen kunnen veranderen in de loop der jaren. Voor 2012 was overleven mijn doel, nu is leven HET doel voor komend jaar. En wel met volle teugen!

Ik besef mij donders goed dat ik in mijn handjes mag knijpen met de situatie waarin ik momenteel verkeer. Een goede baan waarin ik mijzelf mag en kan uitdagen / ontwikkelen, een ruim appartement met prachtig uitzicht over heel Naaldwijk en een lichaam die in staat is tot het lopen (struikelen) van marathons. Nice!

Afgelopen jaren (zolang ik het mij kan herinneren) was ik héél goed in het verleggen van grenzen, buiten mijn comfortzone treden en als een sneltrein van station naar station te vliegen. Eigenlijk zonder echt besef te hebben wat er werkelijk aan mij voorbij ging. Dit heeft mij een aantal jaar geleden tot een depressie / burn out gebracht en ondanks ik hersteld ben geeft het mij af en toe nog steeds onrust.

Het voelt nu als een mooi moment om over te stappen op de stoomtrein. Ben tenslotte tevreden met de plek waar ik nu ben en wil bij ieder stationnetje even wat langer stil gaan staan. (heerlijke metafoor) Genieten van het moment, van de rust en het feit dat ik daar ben en mag zijn. En vervolgens mijn weg vervolgen naar ..?

En misschien ook meteen een mooi moment om weer af en toe wat te schrijven. Naast het feit dat ik het heerlijk vind om mijn gedachten op papier te zetten, helpt het ook een beetje met het bewust zijn (en worden) van alles om mij heen. Winning!

Het klinkt zweverig. En als ik eerlijk ben, is dat het misschien ook wel een beetje. Maar het geeft mij een gevoel van vrijheid en ontspanning en dat is pre-cies waar ik goed op ga.

So, why not? X

Afbeeldingsresultaat voor vuurwerk stock photos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *