About Maaike

Hey hey!

Leuk dat je wilt weten wie de schrijfster achter Made by Maaike is!

Mijn naam is Maaike Willemsen. Ben geboren en opgegroeid in Wateringen, een dorpskern in de gemeente Westland. Na mijn studie ben ik direct fulltime gaan werken en verhuisd naar ‘s-Gravenzande. Daar heb ik zes jaar lang gewoond en ben inmiddels verhuisd naar Naaldwijk.

Mijn hart ligt in de sport en mag daarom ook in mijn handjes knijpen dat ik hier mijn werk van heb mogen maken. Ik ben trotse medewerker bij Sportfondsen Nederland. Naast de uitdaging om mijzelf daar verder te ontwikkelen sport ik zelf natuurlijk ook.

Sporten?

Jarenlang heb ik gehandbald maar zonder enige moeite vertrok ik in 2011 naar het hockeyveld. Ik heb daar drie jaar lang mogen buffelen op het veld, maar naast de derde helft en de feestjes (de sociale contacten) haalde ik weinig voldoening uit en dus ben ik in 2014 gaan hardlopen.

Met veel trots kan ik jullie vertellen dat ik in 2015 mijn eerste marathon heb volbracht door de mooiste stad van Nederland, Rotterdam. En ben ook eigenaar van de medaille van de BMW Berlin Marathon van 2017. Iets minder tevreden, maar net zo trots.

Waarom ben ik weer gaan bloggen?

Sinds maart 2016 schrijf ik mijn hardloopverhalen op Just Keep Running. Maar er is meer te vertellen dan alleen over hardlopen en daarom heb ik mijn eigen blog, na ruim een jaar, opnieuw het leven in geblazen. Yay!

Ik ben continu opzoek naar nieuwe uitdagingen en wil mezelf graag verder ontwikkelen, nieuwe dingen leren. Ik word er maar wat enthousiast van.

En daar zullen mijn blogs dan ook voornamelijk over gaan. Het leven, sporten en alles wat ik meemaak. Waardoor ik jullie misschien wel kan helpen, motiveren / inspireren of gewoon vermaken.

Dus als jullie nu rustig mijn blogjes lezen stap ik naar buiten om te trainen!

Liefs, Maaike